duminică, 28 februarie 2010

Cordon bleu


Ingrediente:
piept de pui
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
sunca sau muschi de porc
cascaval felii

Pieptul de pui se feliaza, si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si pipereaza.
Pe fiecare bucata de carne se aseaza o felie de muschi si una de cascaval. 

Fiecare bucata se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori pe care le vom indeparta dupa prajire.
Se dau prin faina, ou, pesmet si se pun la prajit in ulei incins (mai multicel ulei). 
Se lasa sa se prajeasca un pic mai mult decat un snitel, intorcandu-l pe ambele parti ca sa se patrunda bine.
Se scot din tigaie si se pun pe servetel sa se scurga surplusul de ulei.
Se servesc cu cartofi, orez sau cu legume.
Pofta buna!!




4 comentarii :

  1. este un premiu pentru tine la mine pe blog.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci scumpa mea....l-am si luat. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare Gordon Bleu-ul, este grozav, dar mai ales este foarte bine realizat...Felicitari gospodinei!!!
    Leely

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Leely, esti o draguta. La multi ani pentru astazi, si sa ai o primavara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF