luni, 17 octombrie 2011

Ciuperci cu spanac




Garnitura aceasta este foarte usor de facut.
Este inventie a familiei, iar daca va plac ciupercile si spanacul va sfatuiesc sa incercati.
Eu am folosit:
Ciperci champinion 1 kg
O punga cu baby spanac
O rosie mare
Sare si piper 
50 gr unt

Puneti la incins o tigaie in care topiti untul.
Cipercile se spala, se taie felii si se pun peste unt.
Se calesc cu sare si piper sub capac.
Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, adaugam rosia taiata cubulete (daca nu aveti rosie, merge si sucul de rosii sau rosii in bulion).

Ma lasati sa fiarba pana se inmoaie si rosia.

Spanacul se spala si se pune peste ciuperci.
Dupa cca 5 minute acesta este facut.
Noi l-am servit cu cotlet de porc la cuptor, langa care am pus cateva legume taiate grosier si un sos de usturoi.

Pofta buna!







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF