marți, 13 noiembrie 2012

Tartine din paine prajita cu cascaval si ghebe



O gustare rapida si foarte delicioasa, in plus daca tineti post, puteti inlocui cascavalul cu tofu.
Si ciupercile pot fi inlocuite cu altele ca de exemplu: champignon, hribi...etc
Cine nu ar manca o asa delicatesa?

Ingrediente pentru 2 persoane
2 felii mari de paine (sau o bagheta taiata in doua ca in cazul meu)
150 gr cascaval
100 gr ghebe
2 linguri ulei de masline
sare si piper

Cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza pe feliile de paine.
Ciupercile spalate bine se zvanta de apa cu hartie absorbanta. Daca aveti ciuperci mari, le taiati in feliute subtiri. In tigaie punem cele 2 linguri de ulei si calim ciupercile 3-4 minute.

Le asezam pe tartine, adaugam sare si piper dupa gust si le dam la cuptorul incins pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.

Se servesc calde cu salata.



Un comentariu :

Print

Print Friendly and PDF