joi, 31 octombrie 2013

Maduva de vita la cuptor


Maduva de vita la cuptor este o bunatate, insa nu este agreata de toata lumea.
Daca va numarati printre cei carora le place, o puteti face oricand nu este nimic complicat.
Oasele de vita le gasiti gata taiate la macelar sau la Metro, eu de acolo le cumpar.
Oasele de vita se pun intr-o tava (fara ulei sau apa), si se dau la cuptor la foc mare pentru cca 30-40 minute, depinde de cuptor...
 Cand s-au rumenit inseamna ca sunt gata...
Cat timp maduva este la cuptor puneti la prajit cateva felii de paine.
Maduva se scoate din os si se serveste pe painea prajita frecata cu usturoi.
Nu uitati sa-i dati si putina sare...
Bun, bun...hmmm

3 comentarii :

  1. Maduva de vita o ador din copilarie , iar acum , ori de cate ori am ocazia s-o pregatesc , o savurez cu mare pofta !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este buna si destul de usor de pregatit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu mai tin minte ce gust are... dar stiu ca era buna. Acum de cand cu cainele, noi nu mai apucam sa mancam maduva :P

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF