joi, 3 aprilie 2014

Bruschette cu avocado si rosii

Daca tineti post, bruschettele sunt ideale.
Cel mai des le fac pe cele clasice, doar cu rosii, dar si acestea cu avocado sunt nemaipomenit de bune.
Aveti nevoie de:
 2 felii de paine ciabatta (eu am avut o chifla ciabatta de la lidl)
1 avocado
2 rosii
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
1 lingura suc de lamaie
busuioc proaspat
sare, piper

Feliile de paine se prajessc pe un gratar incins (sau daca aveti chifla ca mine o taiati de-a lungul pe jumatate).
Usturoiul se decojeste si se taie pe jumatate.
Painea rumenita se unge bine cu catelul de usturoi.
Intr-un castron se pun rosile taiate in cubulete mici, se stropesc cu o lingura ulei de masline si se dau deoparte.
Avocado se paseaza si se amesteca cu ulei, sucul de lamaie, sare si piper.
Se pune compozitia pe paine, adaugam rosiile si cateva frunze de busuioc proaspat.
Ce poate fi mai simplu? 
:)







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF